Fordele som medarbejder

Som medarbejder får du en række fordele ud af bruttolønsordningen:

For det første kan du spare mange penge på kontormøbler til dit hjemmekontor ved at købe dem gennem en bruttolønsordning. Skattebesparelsen ved at betale gennem bruttolønnen gør møblerne væsentligt billigere for dig. Oven i købet bliver kontormøbler som personalegode ikke beskattet efterfølgende, så her følger yderligere en besparelse. Læs mere om dine økonomiske besparelser her.

For det andet giver ordningen dig mulighed for at købe det bedste design og dansk producerede møbler. Det betyder, at du kan sætte æstetik og funktion i højsædet, når du køber kontormøbler til dit hjem. Vi har nemlig forståelse for, at møblerne i dit hjem repræsenterer dig, og at du derfor skal have den bedste kvalitet med det smukkeste udseende. Læs mere om dine muligheder for at købe design og kvalitet her.

For det tredje kan du undgå smerter og gener, når du udstyrer dit hjemmekontor med ergonomiske kvalitetsmøbler. Faktisk siger arbejdsmiljøloven, at dit hjemmekontor skal være fuldt ud lige så ergonomisk indrettet som din kontorplads på arbejdspladsen – og det har din arbejdsgiver pligt til at sørge for. Det kan vedkommende f.eks. gøre med en bruttolønsordning. Læs mere om, hvordan du kan forbedre ergonomien på hjemmekontoret med en bruttolønsordning.

Fordele ved en bruttolønsordning – som medarbejder