Vores produkter

Vi leverer kontormøbler af højeste kvalitet, primært fra danske og europæiske producenter. Møblerne leveres direkte fra fabrikken til medarbejderens hjemmekontor.
Med vores landsdækkende netværk af showrooms kan møblerne prøves, inden medarbejderen træffer et valg.

 

Dansk design og produktion – din garanti for kvalitet

Dansk produktion sikrer gennemsigtighed i alle led af fremstillingsprocessen og et stærkt fokus på kvalitet. Det giver dig den allerstørste sikkerhed, når du køber kontormøbler – du kan være helt sikker på, at alle lov- og miljøkrav overholdes. Samtidig er du med til at støtte de danske arbejdspladser og dansk økonomi. Vores møbler fra Dencon – dvs. alle vores hæve-sænkeborde og reoler – er designet i Danmark og produceres på Dencons fabrik i Skive.

Med bæredygtighed og miljø i fokus

Vi vil gerne hjælpe og støtte vores kunder med at træffe bæredygtige valg. Derfor er vi meget opmærksomme på at vælge varer, som produceres bæredygtigt og meget gerne lokalt. Alle vores hæve-sænkeborde og reoler her på siden er FSC-certificeret og mærket med EU-blomsten.

FSC-mærket finder du på produkter af træ og papir. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. FSC er også en sikkerhed for, at dyr og planteliv i skoven bliver beskyttet. De mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

EU-Blomsten er det officielle europæiske miljømærke, som stiller skrappe miljø- og kemikaliekrav. Mærket gør det nemt for dig at skåne natur og miljø og mindske din udsættelse for skadelige kemikalier, når du vælger varer. Miljømærket ser på hele produktets livscyklus, når det fastsætter de krav, som certificerede produkter skal leve op til. Det vil kort fortalt sige, at man ser på hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs. Det gavner både mennesker, miljø og for jordens ressourcer.